COMPLETE EHBO-
EN BHV-TRAININGEN
VOOR UW BEDRIJF

Bedrijfshulpverlening
BHV

Eerste hulp
EHBO

Veiligheid Checklist
Aannemers (VCA)

Heftruck
Certificaat


MIJN NAAM IS SVEN WITKAMP

Mijn roots liggen bij Defensie. Een werkplek waar veiligheidsbesef, bewustwording maar ook veilig werken bovenaan staan. Ten tijde van mijn diensttijd heb ik ook aan meerdere uitzendingen en humanitaire missies deelgenomen.

Ik heb bij Defensie veel ervaring op het gebied van veiligheid en opleiden opgedaan, en neem dit mee in de op maat gemaakte trainingen die Witkamp Trainingen & Certificering aanbied.

EHBO
Er gebeurd een ongeluk, weet jij hoe je moet reageren? EHBO is van levensbelang en red op jaarlijkse basis ontelbare levens.

Leer hoe je om moet gaan met ongevallen op en buiten de werkvloer in onze dagcursus EHBO.

LEES MEER

EHBO Kind
Eerste hulp bij kinderen en baby's is anders dan bij volwassenen. Werk je in de kinderopvang is het met ingang van de nieuwe IKK wetgeving verplicht om ten alle tijden een goed gecertificeerde medewerker aanwezig te hebben. Zorg dus dat je weet hoe te handelen bij EHBO voor kinderen.

LEES MEER

BHV
Bij BHV (Bedrijfshulpverlening) leer je om te gaan met noodsituaties op de werkvloer. Het is voor ondernemingen met personeel verplicht om BHV gecertificeerde medewerkers aanwezig te hebben. Bij BHV leer je onder andere eerste hulp verlenen, omgaan met brand en evacuatie.

LEES MEER

VCA
VCA, oftewel veiligheid, gezondheid, millieu checklist aannemers wordt steeds vaker geëist door grote opdrachtgevers. Je wordt door VCA bewuster van de veiligheids- reglementen en verkleind het risico op bedrijfsongevallen.

LEES MEER

HEFTRUCK
Ook voor het bedienen van en heftruck heb je een certificaat nodig. Buiten de wettelijke plicht is het belangrijk om veilig te werken en de risico’s op ongevallen te verkleinen. Zorg dus dat medewerkers die werken met een heftruck gecertificeerd zijn!

LEES MEER

NEN-3140
Electrische apparaten dienen in goede staat te worden gehouden. Met een NEN-3140 certificering toont u aan dat de gereedschappen op uw werkvloer in goede staat zijn.

LEES MEER